Zo werkt Marie

Marie. Selection of CrostiniEen bijeenkomst organiseren, of een thuis een feest geven? Altijd gezellig, maar voor u als gastvrouw of gastheer volop stress momenten. Maar u kunt het ook perfect uit handen geven aan Marie-wat eten we vandaag. Wij nemen alles mee wat nodig is om een perfecte bijeenkomst te organiseren van koude hapjes, tot warme hapjes, van diners tot buffetten, van borden tot bestek… U noemt het maar. En na afloop nemen wij alles weer mee zodat u lekker kunt nagenieten. “Bedankt voor het feest, het was enorm gezellig”, hoort u bij vertrek uw gasten zeggen.

Maar ook verzorgt Marie uw lunch, voor bijvoorbeeld een teambuildingsdag of verkooptraining, op een door u gekozen locatie. Wij verzorgen daarnaast desgewenst ook tafels en stoelen, maar ook een beamer met scherm. U kunt zich rustig voorbereiden op het overleg, wij zorgen voor de rest.

Een ander voorbeeld. U gaat met uw gezelschap een dag de natuur in? Bel eerst Marie. Wij maken voor u de picknickmanden en zorgen ervoor dat deze op het afgesproken tijdstip op de juiste plek komen. Veel is mogelijk, een ding is zeker. U zult gaan genieten van de kwaliteiten van Marie.